Vicente Iborra haluaa palata Levanten riveihin. Seuran kasvatti on pelannut puolentoista kauden ajan Valioliigassa pelaavan Leicesterin paidassa.

Levanten kasvatti edusti seuran edustusjoukkuetta viiden vuoden ajan ennen siirtoaan Sevillaan. Keskikenttäpelaaja nousi Sevillassa kapteeniksi ja pelasi Andalusiassa uransa parasta jalkapalloa. 30-vuotias Iborra on kuitenkin saanut tarpeekseen englantilaisesta jalkapallosta ja haluaa palata kotiin – ei kuitenkaan tällä kertaa Sevillaan.

Levanten seurajohto piti Iborran paluuta todellisena mahdollisuutena ensimmäistä kertaa kesällä. Silloin Levante yritti hankkia Iborran takaisin seuraan Leicesteristä, mutta Leicester halusi Iborrasta samaiset 13 miljoonaa euroa, jotka seura maksoi Sevillalle vuotta aikaisemmin.

Iborra ja Levante tekevät kaikkensa tammikuisen siirron eteen. Keskikenttäpelaaja on todennut julkisuudessa useampaan otteeseen siitä, miten haluaa joskus palata kasvattajaseuraansa ja näillä näkymin paluupäivämäärä on tammikuussa. Iborra ja Levante ovat olleet loistavissa väleissä siitä lähtien, kun pelaaja poistui seurasta ja Levante on valmis tekemään taloudellisen uhrauksen Iborran vuoksi.

Iborra on jäänyt alkaneella kaudella pieneen rooliin Leicesterissä. Espanjalainen on pelannut vain 113 minuuttia Valioliigassa ja haluaa poistua seurasta olemattoman roolinsa vuoksi.

Lähde: Superdeporte