Pelaajauransa puolitoista vuotta sitten päättänyt Tiago kouluttautuu parhaillaan valmentajaksi Irlannissa.

Portugalilaiskeskikenttäpelaaja muistetaan parhaiten ajastaan Atléticossa. Tiago edusti seuraa seitsemän vuoden ajan voittaen muun muassa La Ligan, Copan ja Eurooppa-liigan.

Tiago oli viiden vuoden ajan Diego Simeonen ehdoton luottomies, mutta vakava polvivamma piti Tiagon käytännössä sivussa kentiltä muutamaa ottelua lukuunottamatta uransa viimeisen kahden vuoden ajan.

Keskikenttäpelaaja vietti viime kauden Simeonen valmennusryhmässä, mutta Atlético-legenda päätti jättää seuran kouluttautuakseen valmentajaksi. Kyseessä on Tiagon unelma, josta konkari puhui useampaan otteeseen pelaajauransakin aikana.

Tiagon oli muutettava Irlantiin opintojensa vuoksi, sillä portugalilaisella ei ole Espanjan kansalaisuutta ja se esti opinnot Madridissa. Tiago pääsi opiskelemaan Irlantiin, sillä keskikenttäpelaaja on pelannut Valioliigassa.

Tiago olisi tiettävästi halukas palaamaan tulevaisuudessa Atléticoon nimenomaan valmentajan roolissa. Simeone on allekirjoittamassa jatkosopimusta pian Atléticon kanssa. Kenties sen jälkeen portugalilainen löytää uudestaan tiensä Madridiin.

Lähde: MARCA