Celta ilmoitti alkuviikosta antaneensa potkut päävalmentajalleen Antonio Mohamedille. Mohamed ei ollut saanut viime aikoina pelaajistostaan tarvittavaa irti ja potkut olivat siltä osin ymmärrettävät.

Etenkin Celtan puolustaja David Costas oli tyytyväinen Mohamedin potkuista. 23-vuotias Costas oli jäänyt Mohamedin alaisuudessa penkki- ja katsomomiehen rooliin. Alla on vain kaksi ottelua kuluvan kauden aikana.

– Mohamed oli hyvä tyyppi, mutta hän ei koskaan sopeutunut tähän joukkueeseen, emmekä me pelaajat ymmärtäneet hänen ideoitaan. Se on huono asia joukkueen toimimisen kannalta. Asiat eivät toimineet ja siten olemme samaa mieltä seurajohdon kanssa siitä, että tarvitsimme muutoksen, Costas totesi Marcalle.

Mohamedin korvaajaksi saapui portugalilainen Miguel Cardoso, jolla ei ole juurikaan kokemusta päävalmentajan ammatista korkealla tasolla. Cardoso erosi virastaan Nantesin päävalmentajana aiemmin syksyllä heikkojen tuloksien vuoksi. Kokemattomuus ei ole Costasin mukaan este.

– Olemme hyvin tyytyväisiä häneen. Hän on työteliäs ja jatkuvaan kehittymiseen pyrkivä valmentaja. Cardoso haluaa, että hänellä ja pelaajilla on läheiset välit. Hän on muun muassa heti pyrkinyt vaikuttamaan taktisilla muutoksilla puolustuksemme virheisiin. Hänen kokemattomuus ei haittaa meitä. Emme epäile häntä, koska hänellä on hyvin selvät ideat.