Ranskan maajoukkueen laitapuolustaja Lucas Digne sanoo, ettei hänellä ollut aikomustakaan lähteä Barcelonasta kesällä.

Kaikki kuitenkin muuttui, kun 25-vuotias Digne sai loistavan tarjouksen Englannista. Siitä hän ei voinut kieltäytyä.

– En oikeastaan suunnitellut lähteväni Barçasta, eivätkä he pyrkineet myymään minua. Puhuttuani Evertonin managerin Marco Silvan kanssa puhelimessa minulle tuli kuitenkin erityinen tunne, ison roolin ja peliaikaa halunnut Digne sanoo Goalin haastattelussa.

– Hän todella sytytti liekin sisälläni, ja ajattelin ”Vau, haluan todella pelata tässä seurassa ja tälle managerille”. Sitten menin keskustelemaan Barçan kanssa ja pyysin heitä päästämään minut pois. Muutaman keskustelukerran jälkeen he hyväksyivät, että se oli minun toiveeni. Olen kiitollinen siitä.

Digne myöntää, että Barcelonan paidassa pelaaminen oli hänelle unelma lapsuudesta lähtien.

– Joten kyllä, oli vaikeata lähteä, koska olisin voinut jatkaa mahtavaa elämää seurassa ja kaupungissa. Seura halusi minun jäävän.