Chileläishyökkääjä Alexis Sánchezin agentti on tarjonnut asiakkaansa palveluksia Real Madridille, kertoo televisio-ohjelma El Chiringuito.

Manchester Unitedia edustava Sánchez on tiettävästi tyytymätön nykyisessä seurassaan. The Times -lehti kertoi hljattain, että Sánchezilla on ollut vaikeuksia sopeutua Unitediin ja Manchesterin kaupunkiin. Lehden mukaan hän on ”yksinäinen ja tylsistynyt” Manchester Unitedissa.

El Chiringuito kertoi maanantaina, että Sánchezin edustaja Fernando Felisevich on tarjonnut chileläistä Real Madridille. Espanjan suurimpiin urheilulehtiin lukeutuva AS uutisoi myös aiheesta El Chiringuiton tietojen pohjalta.

Sánchez pelasi Espanjassa jo vuosina 2011-2014 Barcelonan paidassa. Hänen pestinsä Manchester Unitedissa on ollut toistaiseksi iso pettymys. Sarjan palkkaeliittiin lukeutuva hyökkääjä on iskenyt Unitedille 29 ottelussa vain yhteensä neljä maalia. Sánchez siirtyi Manchester Unitediin tammikuussa Arsenalista.