AS:n mukaan UEFA suunnittelee vievänsä tulevaisuudessa Mestarien liigan ottelut viikonlopulle.

Kyseessä on eurooppalaisen jalkapallon kattojärjestön vastaus Superliigalle, jota maanosan suurimmat seurat ovat suunnitelleet keskenään. Mestarien liigaa pelattaisiin tulevaisuudessa lauantaina ja sunnuntaina.

Kansalliset sarjat siirtyisivät siten pelattavaksi tiistaille ja keskiviikolle. Mestarien liigaa pelataan nykyään nimenomaan tiistai- ja keskiviikkoiltoina.

FIFA:n pomo Gianni Infantino on vahvasti Superliigaa vastaan. Infantino muun muassa uhkasi hiljattain, että Superliigaan osallistuvat pelaajat eivät saa osallistua FIFA:n alaisiin kilpailuihin, kuten MM-kisoihin. Myös Copa Américat, Libertadoresit ja seurajoukkueiden MM-kisat ovat listalla, johon Superliigaan osallistuvat pelaajat eivät voi osallistua.

AS:n mukaan suuret sarjat (La Liga, Englannin Valioliiga, Saksan Bundesliiga ja Serie A) ovat lähettäneet yhdessä UEFA:lle kirjeen, jossa sarjat kieltävät viikonloppuiset Mestarien liiga -ottelut. Suuret sarjat haluavat pelata kansallista jalkapalloa viikonloppuisin ja eurojalkapalloa arkisin.