Real Madridin entinen brasilialaispuolustaja Roberto Carlos on varma, että hänen maanmiehensä Vinícius Júnior tulee jättämään jälkensä seuran historiaan.

Kesällä kotimaansa Flamengosta Madridin vahvuuteen liittynyt Vinícius, 18, on saanut jo muutaman maistiaisen pelaamisesta Los Blancosin edustusjoukkueessa, vaikka pääasiassa hän saa minuuttinsa Madridin kakkosjoukkueessa Castillassa.

Muun muassa neljästi La Ligan ja kolmesti Mestarien liigan Realin kanssa voittanut Carlos, 45, kehui Viníciusin kypsyyttä.

– Toivon aina, että Eurooppaan tulevat brasilialaispelaajat ovat parhaiden joukossa, sanoi Carlos Marcan mukaan.

– Vinícius on todella nuori, ja hän jätti Flamengon monien kokemusten kera. Hänelle oli hyväksi pelata Viktoria Plzeňiä vastaan (Mestarien liigassa).

– Hän tulee tekemään historiaa Real Madridissa ja maailman jalkapallossa. Hän on moderni pelaaja, joka pystyy kuljettamaan, on vastuullinen, tasainen esityksissään ja ominaisuuksiltaan kokonaisvaltainen.

C Moren suoratoistopalvelu tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden seurata perjantaista sunnuntaihin La Liga -kierroksen kaikki 10 ottelua maksutta. Lue lisää täältä.