Real Madrid on kiinnostunut Villarrealin Alfonso Pedrazasta, kirjoittaa AS.

Pedraza on 22-vuotias vasemman laidan pelaaja. Perinteisesti Pedraza on operoinut vasempana laitahyökkääjän, mutta tällä kaudella nuorukaista on peluutettu enimmäkseen vasempana pakkina. Real Madrid näkee Pedrazassa ihanteellisen seuraajan Marcelolle.

Pedraza on Villarrealin kasvatti, joka on käynyt lainalla Lugossa, Leedsissä ja Deportivo Alavésissa. Täksi kaudeksi mies palasi Villarrealiin ja sai ison roolin edustusjoukkueesta.

Pedrazassa houkuttelevaa on Real Madridin kannalta se, että hänen sopimuksessaan oleva ulosostopykälä on melko matala, vain 22 miljoonaa euroa. Pedraza on kuitenkin vasta 22-vuotias pelaaja ja Espanjan U21-maajoukkueen vakionimi.

Real Madridin seurannan jatkuminen riippunee siitä, miten Marcelon tämän hetken varamies Sergio Reguilón kehittyy. Reguilón on puolisen vuotta Pedrazaa nuorempi, mutta ainakin tässä vaiheessa tasoltaan Pedrazaa selvemmin perässä. Reguilón on päässyt tällä kaudella pelaamaan kolme ottelua Real Madridin ykkösjoukkueessa. U21-maajoukkueeseen nuorukainen ei kuulu.