Leonardo Jardim on ehdolla Real Madridin uudeksi päävalmentajaksi, kertoo ESPN. ESPN:lle asiasta on kertonut Jardimin lähipiiriin kuuluva henkilö.

44-vuotias Jardim toimi Monacon päävalmentajana kesästä 2014 lähtien. Parilla ensimmäisellä kaudella joukkue sijoittui kolmanneksi, mutta kausi 2016-17 päättyi komeasti Ranskan liigamestaruuteen. Viime kaudellakin joukkue oli sarjassa toinen.

Sijoitukset ovat olleet erinomaisia kun otetaan huomioon, että Monaco on vuosi toisensa perään myynyt arvokkaimmat pelaajansa muihin seuroihin. Jardimin aikana Monacosta lähtivät muun muassa Kylian Mbappé, James Rodríguez, Thomas Lemar, Anthony Martial, Benjamin Mendy, Bernardo Silva, Fabinho, Tiemoué Bakayoko ja Geoffrey Kondogbia.

[readmore from=Real-Madrid]

Talousmalli toimi aikansa, kunnes viime kesänä joukkue heikkeni ratkaisevan paljon. Kuluva kausi on ollut yhtä tervanjuontia. Jardim sai lopulta lokakuussa potkut joukkueesta, joka on Ligue 1:ssä toiseksi viimeisenä.

Lehtitietojen mukaan Jardimin lisäksi ehdolla Realin uudeksi päävalmentajaksi ovat (tai ovat ainakin jossain vaiheessa olleet) Antonio Conte, Roberto Martínez ja Mauricio Pochettino. Yhtä lailla on mahdollista, että väliaikaisvalmentaja Santiago Solarista tehdään pysyvä luotsi.