Barcelonan kasvatti Sergi Samper on odottanut omaa vuoroaan edustusjoukkueessa pitkään. 23-vuotiasta keskikentän pohjapelaajaa on pidetty yhtenä seuran suurimmista lupauksista, mutta onni vain ei ole kaupungin omalla pojalla myötä.

Samper debytoi Barcelonan ykkösjoukkueessa jo syyskuussa 2014, mutta miestä ovat kiusanneet lukuisat loukkaantumiset. Moni uskoi Samperin tekevän viime kaudella läpimurtonsa, mutta vammat tekivät toiveet tyhjiksi. Ensin reiden revähdys pakotti miehen huilille syyskaudella, ja lopulta tammikuussa tullut vakava nilkkavamma katkaisi koko kauden.

Tänä syksynä Samperia kiusasi ensin nilkka ja sitten polvi. Lopulta hän toipui pelikuntoon parahiksi ennen Barcan kauden ensimmäistä cup-ottelua, mutta keskiviikkoinen peli Cultural Leonesaa vastaankin kesti vain puolisen tuntia ennen kuin Samper joutui tulemaan pohjevamman takia vaihtoon. Ottelu oli Samperille ensimmäinen sitten tammikuun.

FC Barcelona

@FCBarcelona
❗ [INJURY NEWS] Sergi Samper has a problem with his right calf. Tomorrow he will have more tests to find out the extent of the injury.

Samper ei pystynyt pidättelemään kyyneliään uuden takaiskun koitettua. Kuten twiiteistä näkyy, empatiaa mies saa kyllä roppakaupalla osakseen, mutta saisipa vielä vähän terveyttäkin.

Parker

@Robertonical
Last time Sergi Samper played a match for FC Barcelona.

He scored a hattrick, made 2 assists and won the MOTM.
The wait has finally paid off.

Is Sergi Samper the unluckiest man in the world? I mean seriously....

Ben Hayward

@bghayward
Sergi Samper can't catch a break. Such a talented player, off with yet another injury on what was a rare first-team appearance. Got to feel for him...