Girona katkaisi voitottoman putkensa viime viikonloppuna, mutta muilta osin joukkueella ei pyyhi juuri nyt kovin hyvin.

Seura tiedotti Twitter-tilillään, että viikonlopun Rayo Vallecano -pelin myötä sairastuvalle kirjattiin kaksi uutta tapausta: hyökkäävä keskikenttäpelaaja Portu ja toppari Juanpe. Molemmat ovat avauksen pelaajia. Juanpe on pelannut Gironan pelaajista kolmanneksi eniten ja Portu viidenneksi eniten tällä kaudella.

AS:n tietojen mukaan Portulle ennakoidaan jopa kuukauden sairauslomaa. Juanpen poissaoloajasta ei ole tässä vaiheessa arviota.

Girona ei pelaa europelejä, mutta silti joukkueen loukkaantumissuma alkaa olla hurja. Seuran ennätyshankinta Johan Mojica on sivussa ensi kevääseen. Mojican tavoin vasempana pakkina operoiva Aday on niin ikään sairastuvalla, samoin joukkueen ylivoimainen ykkösmaalintekijä Cristhian Stuani.

[readmore from=Loukkaantumiset]

Girona on tehnyt tällä kaudella 12 maalia. Näistä kahdeksan on kirjattu koko sarjan maalipörssiä johtavalle Stuanille ja kaksi Portulle.

Rayo-pelissä vielä kaiken lisäksi hyökkääjä Anthony Lozano ajettiin suoralla punaisella ulos. Joukkueen ainoa pelikuntoinen keskushyökkääjä on Seydou Doumbia, joka on tällä kaudella pelannut 82 minuuttia.

Jotain hyvääkin sentään. Gironan kapteeni Álex Granell nimittäin palasi harjoituksiin ja hänen uskotaan olevan pelikunnossa viikonloppuna. Girona kohtaa lauantaina Valencian ja pyrkii kohentamaan sijoitustaan, joka tällä hetkellä on 11:s.