Real Madridin yllä on tällä hetkellä todella synkkiä pilviä. Joukkueen peli ei ole kulkenut viime aikoina odotetulla tavalla ja tuorein esimerkki saatiin sunnuntain El Clásicossa, jossa Barcelona oli murskaava ottaen 5-1-voiton.

Tappion myötä Real Madrid valahti La Ligassa 9. sijalle ja kuntopuntarissa se on tällä hetkellä koko sarjan heikoin joukkue (katso kuntopuntari tästä).

Tilanteen myötä espanjalasimedioissa on uutisoitu jo lähes varmana asiana, että madridilaisseuran päävalmentaja Julen Lopetegui tulee saamaan potkut maanantaina tai viimeistään myöhemmin tämän viikon aikana.

Vuosina 1998-2003 Real Madridia edustanut Ivan Campo kertoi, että hänen mielestään Lopeteguin potkut eivät ole oikea tapa reagoida heikkoon vireeseen.

[readmore from=Real-Madrid]

– Ei se ole valmentajan vika, koska kentällä olevat pelaajat pelaavat peliä, ei valmentaja. Lopeteguille ei tulisi antaa potkuja. Hänen tulisi olla valmentajana kauden loppuun asti, Campo sanoi Goalille.

– Emme antaneet itsestämme parasta mahdollista kuvaa ja näin on tapahtunut tällä kaudella liian usein. Emme pelaa tarpeeksi hyvin, mutta emme voi syyttää siitä valmentajaa.