Real Madrid voitti Bernabéulla Viktoria Plzenin Mestarien liigan lohkovaiheen kolmannella kierroksella luvuin 2-1.

Peliesitys ei ollut kuitenkaan missään nimessä järin vakuuttava. Real Madrid hallitsi pelitapahtumia läpi kamppailun, mutta loppupeleissä tshekkiläisvieraat loivat ottelun aikana viisi loistavaa maalintekopaikkaa, josta yksi löysi tiensä Keylor Navasin selän taakse.

Real Madrid meni johtoon avausjakson alussa, kun Karim Benzema pääsi puskemaan pallon lähietäisyydeltä vieraiden verkkoon. Sergio Ramos oli puskenut pallon tolppaan muutamaa minuuttia aiemmin.

Viktorialla oli avausjaksolla ottelun parhaat paikkansa. Vieraat pääsivät kokeilemaan onneaan loistopaikoista, mutta heikot viimeistelyt pitivät Viktorian maalisarakkeen nollissa.

Real Madrid otti ottelua enemmän komentoonsa toisella jaksolla. Julen Lopeteguin miehistö hallitsi ottelua entistä enemmän ja loi maalipaikkoja. Marcelo vei Real Madridin kahden maalin etumatkalle päästyään nokikkain Viktoria-vahti Ales Hruskan kanssa. Brasilialainen nosti pallon komeasti Hruskan yli.

Viktoria kavensi ottelun vartti ennen päätösvihellystä Patrik Hrosovskyn osuman myötä, mutta sen lähemmäs vieraat eivät päässeet. Marcelo loukkasi jalkaansa ottelun lopussa ja joutui jättämään kentän.

Marca uutisoi ennen ottelua, että Lopetegui saattaa saada tämän ottelun jälkeen potkut, vaikka Madrid voittaiskin ottelun. Real Madridin tiistainen peliesitys jätti varsin paljon toivomisen varaa, joten saattaa olla, ettei Lopetegui ole Real Madridin peräsimessä viikonlopun Clásicossa.

Mestarien liigan tulokset tiistaina

AEK Ateena-Bayern 0-2 (0-0)

61’ 0-1 Javi Martínez

63’ 0-2 Robert Lewandowski

Ajax-Benfica 1-0 (0-0)

92’ 1-0 Noussai Mazraoui

Hoffenheim-Lyon 3-3 (1-1)

27’ 0-1 Bertrand Traoré

32’ 1-1 Andrej Kramaric

47’ 2-1 Kramaric

59’ 2-2 Tanguy Ndombélé

67’ 2-3 Memphis Depay

92′ 3-3 Joelinton

Shakhtar Donetsk-Manchester City 0-3 (0-2)

30’ 0-1 David Silva

35’ 0-2 Aymeric Laporte

70’ 0-3 Bernardo Silva

Real Madrid-Viktoria Plzen 2-1 (1-0)

11’ 1-0 Karim Benzema

55’ 2-0 Marcelo

78’ 2-1 Patrik Hrosovsky

AS Roma-CSKA 3-0 (2-0)

30’ 1-0 Edin Dzeko

43’ 2-0 Dzeko

50’ Cengiz Ünder

Young Boys-Valencia 1-1 (0-1)

26’ 0-1 Michy Batshuayi

55’ 1-1 Guillaume Hoarau

Manchester United-Juventus 0-1 (0-1)

17’ 0-1 Paulo Dybala