Dortmund murskasi Atléticon Mestarien liigan lohkovaiheen kolmannella kierroksella luvuin 4-0.

Ottelun avausjakso oli varsin tasainen. Atlético piti alussa palloa ja Dortmund puolusti tiiviisti iskien aktiivisesti vastaan. Avausjakson vanhetessa Dortmund otti peliä entistä enemmän haltuunsa ja lopulta onnistuikin avausmaalin teossa.

Axel Witsel laukoi boksin rajalta ja pallo kimposi Saúlin jalkojen kautta maaliin. Jan Oblak oli oikein sijoittunut, mutta Saúlin kosketuksen ansiosta pallo vaihtoi täysin suuntaa ja kamppailun voittomaali oli syntynyt.

Atlético hallitsi pelitapahtumia toisella jaksolla, mutta viimeistely ontui. Saúl laukoi pallon ylärimaan ja hetkeä myöhemmin Ángel Correa iski pelivälineen tolppaan. Vaihdosta sisään tullut Raphael Guerreiro pisti ottelun pakettiin vartti ennen päätösvihellystä päästyään iskemään isäntien toisen maalin edestä.

Jaden Sanhco vastasi Dortmundin kolmannesta muutamaa minuuttia myöhemmin ja Atlético kruunasi surkean iltansa varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla, kun Filipe Luis epäonnistui syötössään ja Guerreiro pääsi iskemään läpiajosta isäntien neljännen.

Dortmund on voittanut kolme pelaamaansa lohko-ottelua ja on kiinni lohkovoitossa. Atlético on lohkossa kakkosena kolme pistettä saksalaisia perässä.

Mestarien liiga keskiviikkona 24.10.2018

Club Brügge-AS Monaco 1-1 (1-1)
32′ Moussa Sylla 1-0
39′ Wesley 1-1

PSV Eindhoven-Tottenham 2-2 (1-1)
30′ Hirving Lozano 1-0
39′ Lucas Moura 1-1
55′ Harry Kane 1-2
79′ Hugo Lloris ulosajo
87′ Luuk De Jong 2-2

Barcelona-Inter 2-0 (1-0)
32′ Rafinha 1-0
83′ Jordi Alba 2-0

Dortmund-Atlético Madrid 4-0 (1-0)
38′ Axel Witsel 1-0
73′ Raphael Guerreiro 2-0
83′ Jadon Sancho 3-0
89′ Guerreiro 4-0

Galatasaray-Schalke 0-0 (0-0)

Liverpool-Punainen Tähti 4-0 (2-0)
20′ Roberto Firmino 1-0
45′ Mohamed Salah 2-0
50′ Mohamed Salah rangaistuspotkusta 3-0
80′ Sadio Mané 4-0

Lokomotiv Moskova-FC Porto 1-3 (1-2)
10′ Manuel Fernandes Epäonnistunut rangaistuspotku
26′ Moussa Marega rangaistuspotkusta 0-1
35′ Hector Herrera 0-2
38′ Anton Mirantšuk 1-2
47′ Jesús Corona 1-3
76′ Solomon Kvirkvelia ulosajo

PSG-Napoli 2-2 (0-1)
29′ Lorenzo Insigne 0-1
61′ Mario Rui oma maali 1-1
77′ Dries Mertens 1-2
90′ Ángel di María 2-2