Borussia Dortmund ja Atlético Madrid kohtaavat keskiviikkona Mestarien liigan A-lohkon kärkikamppailussa. C Moren jalkapalloasiantuntija Pekka Lagerblom odottaa huippuottelulta paljon maaleja.

Kotijoukkue Borussia Dortmund on aloittanut kauden loistavasti eikä ole hävinnyt tämän sesongin aikana vielä yhtään ottelua (9 voittoa, 2 tasapeliä). Bundesliigan kärjessä porhaltavalla Dortmundilla on kaikki kilpailut huomioiden menossa viiden ottelun voittoputki. Bundesliigan kahdeksassa ottelussa on syntynyt 27 maalia, Mestarien liigassa kahdessa ottelussa neljä.

– Dortmund on aloittanut Mestarien liigan ja Bundesliigan todella vahvasti ja vakuuttavasti. (Päävalmentaja) Lucien Favre on saanut hyvän startin. Viime vuodet eivät ole olleet ihan parasta. Nyt kun on saanut näin hyvän startin, niin kyllä sen itseluottamuksen määrän huomaa. Kun pystyy ottelusta toiseen voittamaan ja onnistumisia tulee, niin tuossa se tulos näkyy, Saksassa tuplamestaruuden 2004 voittanut Pekka Lagerblom kommentoi Laliiga.comille.

Borussia Dortmund ja Atlético Madrid ovat ottaneet Mestarien liigan A-lohkossa vahvan komennon, sillä kahden pelatun kierroksen jälkeen molemmilla on pisteitä kasassa kuusi. Keskiviikkona kohtaavat Club Brugge ja AS Monaco ovat vielä nollilla. Etukäteen näyttääkin vahvasti siltä, että Dortmundissa lohkon kaksi jatkoonmenijää pelaavat asemista lohkovoittoon.

– Dortmund lähtee varmasti hakemaan kotikentällään voittoa. Saisivat sen yhdeksän pistettä kolmesta matsista, niin siinä olisi toinen jalka jo jatkopeleissä. Atlético tietää myös tilanteen. Heille pistekin olisi tuolta kelpo tulos. Kun katsoo lohkon tilannetta, niin kyllä se näyttää siltä, että nuo kaksi joukkuetta siitä menevät jatkoon joka tapauksessa. Ei sekään Atléticon maailmaa kaada, vaikka ei pistettä tulisikaan, Lagerblom arvioi.

Kummankin joukkueen pelistä löytyy asioita, jotka Lagerblom nostaa ihaillen esiin.

– Odotan että hyvä, mielenkiintoinen ja antoisa matsi on tulossa. Kaksi huippujoukkuetta on kuitenkin vastakkain. Atléticon 4-4-2, jonka he toteuttavat todella mahtavasti, on kyllä ihailtavaa katsoa.

– Myös Dortmundin aktiivinen ja aggressiivinen hyökkäyssuuntaan pelaaminen on upeaa. Toivottavasti tulee paljon maaleja, Lagerblom päättää.

Borussia Dortmund – Atletico Madrid -ottelu nähdään suorana lähetyksenä C Morella keskiviikkona 24.10. klo 21.45 alkaen.

Kaikki Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan ottelut suorina lähetyksinä C Moren suoratoistopalvelussa cmore.fi.