Real Madridissa pyritään helpottamaan maalinteon tuskaa.

Espanjalaismedian mukaan joukkueen päävalmentaja saattaa vaihtua tämän päivän aikana, mutta se ei olisi välttämättä ainoa korjausliike viime viikkojen synkkyyteen.

Real on tahkonnut nyt viisi ottelua putkeen ilman voittoa, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan. Maalinteossa joukkue on onnistunut näissä viidessä pelissä vain kerran. Viime viikonloppuna maaliton putki katkesi, kun Marcelo osui Levanten verkkoon. Hyökkäyspäässä maaliujous siis edelleen jatkuu.

Kenties apu löytyisi tammikuun siirtoikkunasta? Nyt Cadena COPE kertoo, että Real on kiinnostunut pestaamaan itsensä Zlatan Ibrahimovicin.

Zlatan pelaa tätä nykyä Los Angeles Galaxyssa, ja miehellä on ikää kunnioitettavat 37 vuotta. Ruotsalaisen sopimus MLS-seuran kanssa ulottuu kesään 2020, joten Realin olisi joko ostettava Zlatan tai sitten seurojen pitäisi päästä yhteisymmärrykseen lainasopimuksesta.

Toteutuessaan Zlatanin siirto Realiin kiristäisi todennäköisesti Los Blancosin ja Barcelonan välejä entisestään. Zlatan kun pelasi Barcelonassa kausina 2009-11 (lainalla AC Milanissa kauden 2010-11).

El Clásico: missä ja milloin? Lue ottelun historiaa ja parhaat maalintekijät.