Barcelona ei ole ainoa, joka joutuu Mestarien liigaan puolikuntoisena.

Barcelonalta oli jo ennestään sivussa joukkueen ykköstoppari Samuel Umtiti. Viime viikonloppuna tuli pahimman luokan jobinpostia, kun Lionel Messi mursi kätensä. Edessä on arviolta kolmen viikon sairausloma.

Barcelona kohtaa ylihuomenna Mestarien liigassa Internazionalen lohkon kärkikamppailussa, joten Messin loukkaantuminen ei olisi voinut paljon pahempaan paikkaan osua. Nyt Inter kuitenkin antaa tasoitusta loukkaantumisten muodossa.

Radja Nainggolan joutui jättämään kentän eilisiltana pelatussa Milanon derbyssä. Interin päävalmentaja Luciano Spalletti ehti jo sanoa, että Nainggolan ei Barcelonaa vastaan pelaa.

30-vuotias Nainggolan on ollut Interille tällä kaudella selkeä avainpelaaja. Hän on pelannut seitsemän ottelua Serie A:ssa ja kaksi Mestarien liigassa. Ottelua kohden laskettuna vain Matteo Politano ja Ivan Perisic ovat luoneet Interin sisällä enemmän maalipaikkoja kuin Nainggolan. Laukauksissakin Nainggolan on kolmantena heti Mauro Icardin ja Perisicin jälkeen.

Pahimmassa tapauksessa Interin pelaajista myöskään Perisic ja Marcelo Brozovic eivät pysty pelaamaan Barcelonaa vastaan. Se tarkoittaisi, että 4-2-3-1-ryhmityksen viidestä avauksen keskikenttäpelaajasta peräti kolme olisi sivussa.