José Luis Caminero on vaikeuksissa.

Málagan nykyistä urheilutoimenjohtajaa syytetään rahanpesusta ja Caminerolle vaaditaan neljän vuoden mittaista vankilatuomiota.

Camineron väitetään osallistuneen huumekauppaan vuosien 2008 ja 2009 välisenä aikana. Silloin Madridin poliisi pidätti kolme huumekauppaan osallistunutta organisaatiota Madridin pelätyssä Useran kaupunginosassa.

Organisaatiot vastaanottivat suuria määriä kokaiinia Meksikosta ja Kolumbiasta. Organisaatiot jälleenmyivät kokaiinia eteenpäin ja osallistuivat samaan aikaan rahanpesuun.

Madridin poliisi takavarikoi vajaat kaksi miljoonaa euroa käteistä silloisessa operaatiossaan. Caminero toimi organisaatiossa tiettävästi rahan kuljettajana ja pesijänä. Jäädessään kiinni Caminerolla oli mukanaan 58 500 euroa käteistä 500 euron seteleinä.

Caminero saa kuulla tuomionsa Madridin oikeudessa lokakuun viimeisenä päivänä. Camineron Málaga-sopimuksessa on pykälä sen varalta, jos mies tuomitaan vankilaan. Siinä tapauksessa Camineron sopimus purkautuu automaattisesti.

Caminero on yksi suurimmista Atléticon seuralegendoista, vaikka edusti seuraa vain viiden vuoden ajan. Caminero oli Diego Simeonen ohella yksi suurimmista yksittäisistä syistä siihen, miksi Atlético voitti sarjamestaruuden ja Copan kaudella 1995/96.

Caminero siirtyi toukokuussa 2011 Atléticon urheilutoimenjohtajaksi. Mies poistui kuluvan vuoden heinäkuussa Atléticosta Málagaan.