Miguel Ángel Moyá siirtyi helmikuussa Atléticosta Real Sociedadiin.

Atléticon kakkosvahtina toiminut Moyá oli seuran järjestämällä yllätysillallisella helmikuussa. Maalivahti sai kesken illallisen tiedon siitä, että Real Sociedad haluaa hänet riveihinsä.

– Olimme Metropolitanolla. Kyseessä oli yllätysillallinen Enrique Cerezolle (Atléticon seurapresidentille). Miguel Ángel Gil Marín (Atléticon toimitusjohtaja) saapui illalliselle myöhässä. Hän oli neuvotellut Real Sociedadin seurapresidentin Jokin Aperribayn kanssa, Moyá muisteli Marcalle.

Gil Marín saapui Moyán pöytään kertomaan uutiset.

– Kun hän saapui tilaisuuteen, tuli hän pöytäni luokse ja kertoi Real Sociedadin haluavan hankkia minut. Silloin luulin, että Gil Marín puhui seuraavasta kaudesta, koska minulla oli vielä sopimus Atléticon kanssa. Hyvin aikaisin seuraavana aamuna agenttini soitti minulle ja kertoi Real Sociedadin haluavan minut nyt, välittömästi. Heillä oli erityislupa ostaa pelaaja, koska Iñigo Martínez oli myyty siirtoikkunan viimeisenä päivänä. Minulla oli muutama tunti aikaa päättää.

Moyán tyttärelle siirto oli suurenmoinen pettymys.

– Tyttäreni on hyvin intohimoinen jalkapallon seuraaja. Hän herätti aina koulussa huomiota, kun vein hänet sinne. Kaikki oppilaat tiesivät, että minä olen hänen isänsä. Tyttäreni purskahti itkuun keskellä yötä, kun kerroin uutisen.