Englanti on maanantai-iltana pakkovoiton edessä, jos se mielii edetä Nations Leaguen ensi kesän Final Four -turnaukseen. Haaste on kuitenkin kova, sillä vastustajana Sevillassa on hyvään vireeseen yltynyt Espanja.

Englannin päävalmentaja Gareth Southgate antaakin ennen ottelua täyden tunnustuksen Espanjan maajoukkueelle ja tämän uudelle luotsille Luis Enriquelle.

– Espanjan pelityyli on erilainen ja heillä on mahtava uusi valmentaja. Espanja pelaa nyt aiempaa suoraviivaisemmin, pitää kovaa vauhtia hyökkäyksessä, ja Saúl nousee keskikentältä paljon rangaistusalueelle, Southgate kuvaili vastustajaa lehdistötilaisuudessa AS:n mukaan.

– Meidän täytyy olla valmiita yhteen jalkapallomaailman vaikeimmista testeistä. Wembleyllä meillä oli vaikeuksia alussa, mutta pelin edetessä paransimme. Nyt yritämme pelata hyvin koko ottelun ajan.

Englanti joutuu peliin ilman pelikieltoisia Jordan Hendersonia ja John Stonesia. Southgate ei silti ole huolissaan.

Joe Gómez pelaa Stonesin paikalla. Hän on hyvässä vireessä seurajoukkueesaan ja pelasi mahtavasti Espanjaa ja Brasiliaa vastaan. Hän on nuori pelaaja, joka liikuttaa palloa hyvin. Palan halusta nähdä hänet tässä pelissä.