Englanti kaatoi Espanjan Nations Leaguen neljännellä kierroksella Sevillassa lopulta luvuin 3-2.

Kyseessä on Luis Enriquen aikakauden ensimmäinen tappio. Espanja oli voittanut Enriquen alaisuudessa kolme pelaamaansa ottelua, mutta maanantai-iltana saapui ensimmäinen tappio.

Englanti iski ensimmäisellä jaksolla kaikki maalinsa. Ensimmäisestä vastasi Raheem Sterling, joka pääsi nokikkain David de Geaa vastaan ja viimeisteli kylmän rauhallisesti pelivälineen verkkoon. Seuraava osuma nähtiin puolen tunnin kohdalla, kun Marcus Rashford teki maalin edustalta vieraiden toisen.

Vielä viitisen minuuttia ennen puoliaikaa Sterling vastasi Englannin kolmannesta Harry Kanen komean syötön avuin.

Espanja pääsi kahden maalin päähän toisella jaksolla, kun kentälle vaihdettu, hirmuvireessä oleva Paco Alcácer nikkasi pallon maaliin ensimmäisellä kosketuksellaan. Vielä lisäajan lopussa Sergio Ramos onnistui maalinteossa. Sitä lähemmäs Espanja ei päässyt Villamarínin illassa ja Englanti vei pisteet mukanaan luvuin 3-2.