Real Madrid on viime aikoina panostanut paljon nuoriin brasilialaispelaajiin, sillä se on hankkinut suurilla summilla 2000-luvulla syntyneet Vinícius Júniorin ja Rodrygo Goesin. Jälkimmäisenä mainittu siirtyy Santiago Bernabéulle alustavien suunnitelmien mukaan kesällä 2019.

Nyt Real Madrid on jälleen iskenyt silmänsä kahteen nuoreen brasilialaiseen. Seuran kerrotaan kiinnostuneen Corinthiansin Léo Santosista, joka on noussut joukkueessaan isoon rooliin vasta 19 vuoden iästään huolimatta.

Puolustajana ja puolustavana keskikenttäpelaajana viihtyvä nuorukainen kuuluu Viníciuksen ja Rodrygon tavoin Brasilian alle 20-vuotiaiden maajoukkueeseen.

Tämän lisäksi Real Madrid on liittynyt mukaan kilpailuun Brasilian A-maajoukkueessa pian debytoivasta Lucas Paquetasta. 21-vuotiaan pelintekijän perässä ovat myös muun muassa FC Barcelona ja AC Milan.

Madridilaisseuran kiinnostuksen Paquetaan herätti Marcelo, joka suositteli pelaajaa seurajohdolle.