La Ligassa ei olla nähty kahdeksan kierroksen aikana vielä ensimmäisiä valmentajapotkuja. Asia on kuitenkin muuttumassa – sarjan perinteitä kunnioittaen.

AS:n ja huescalaismedioiden mukaan Huesca on antamassa potkut päävalmentajalleen Leo Francolle. Sarjanousija Huesca on sarjan viimeisellä sijalla kerättyään kahdeksasta ottelusta vain viisi pistettä. Mukaan mahtuu yksi voitto, kaksi tasapeliä ja viisi tappiota.

Pesti Huescan päävalmentajana on 41-vuotiaan Francon valmentajauran ensimmäinen. Seura teki lehdistön mukaan eilen maanantaina päätöksen siitä, että luotsille etsitään korvaajia.

AS:n mukaan Huesca on miettinyt uudeksi päävalmentajakseen muun muassa Pepe Meliä ja Fran Escribáa. Mel valmensi viimeksi Deportivoa, josta sai kenkää viime kauden alussa. Escribá luotsasi edellisen kerran Villarrealia, josta sai niin ikään potkut viime kaudella seitsemän kierroksen jälkeen.

Lehti kertoo Escribán olevan tällä hetkellä Huescan suosikki Francon korvaajaksi. Francon potkut saattavat varmistua tänään tiistaina.