Barcelonassa viime pelit lähinnä vaihtopenkillä viettänyt Arturo Vidal nostatti viikonvaihteessa pienen somemyrskyn. Chileläinen viittasi Instagram-postauksessaan – jonka hän nopeasti jälleen poisti – ”juudasten kanssa tappelemiseen”. Monet ottivat tämän välittömästi merkkinä tyytymättömyydestä peliajan puutteeseen (lue lisää).

Chilen maajoukkueen kanssa ystävyysotteluihin Perua ja Meksikoa vastaan valmistautuva Vidal myöntää harminsa penkityksiin, mutta kiistää sen, että mystinen viesti olisi osoitettu Barca-luotsi Ernesto Valverdelle.

– En ole tyytyväinen, mutta jos minulla on ongelma valmentajan kanssa, sanon sen hänelle päin naamaa, Vidal kommentoi Miamissa FourFourTwon mukaan.

– Miten voisin olla tyytyväinen, jos en saa pelata? Olen aina taistellut, olen ollut maailman parhaissa joukkueissa, olen voittanut kaiken ja haluan jatkaa voittamista Barcelonassa.

– Fyysisesti olen kunnossa. Viime pelien aikana olen ollut vähän ärtynyt, mutta sellaista se on. Jatkamme taistelua, sillä edessämme on tärkeitä pelejä.

Instagram-viestistä kysyttäessä Vidal otti selviä taka-askelia.

– Tuollaista voi tehdä monesta eri syystä, 31-vuotias keskikenttäpelaaja pohjusti.

– Sillä ei ollut mitään tekemistä urheilun kanssa, ja poistin viestin spekulaatioiden välttämiseksi. Ne ovat henkilökohtaisia juttuja ja vitsejä, joita voi laittaa sosiaaliseen mediaan. Sitten ihmiset vain tulkitsevat niitä väärin.

El Clásico lähestyy. Kato täältä livestream-ohjeet peliin ja paljon muuta.