Rio Ferdinand oli Wembleyllä seuraamassa Tottenhamin ja Barcelonan välistä ottelua eilen illalla. Ferdinand ei ollut uskoa näkemäänsä.

– Voimme puhua Tottenhamista ja heidän asioistaan myöhemmin. Nyt on vain hämmästeltävä tätä yhtä kaveria, Ferdinand sanoi BT Sportin lähetyksessä Lionel Messiin viitaten.

Messi alusti Barcelonan kaksi ensimmäistä maalia ja teki itse kaksi seuraavaa, kun Barcelona haki pisteet 4-2-voiton turvin. Lisäksi Messi osui kahdesti tolppaan.

– Olen niin kiitollinen, että olin paikan päällä näkemässä tämän. Aion kertoa tästä lapsilleni koulumatkalla.

– Tämä kaveri… se mitä hän tekee kentällä on ihan naurettavaa. Ihan kuin hänellä olisi kaukosäädin kädessään. Hän arvioi tilannetta, valitsee paikan ja sijoittaa pallon sitten kuuden pennyn kolikon kokoiselle alueelle.

– Hänen syöttöjensä kovuus ja hänen päätöksentekokykynsä ovat ihan eri tasolla kuin muilla pelaajilla. Ja sitten hän on itse tyyneys, kun maalipaikka osuu eteen.

[readmore from=Barcelona]

– Ehdin jo itse asiassa ajatella, että meinaako hän pelata seinän tolpan kanssa.

Messin entinen joukkuekaveri Henrik Larsson oli samoilla linjoilla Ferdinandin kanssa.

– Hän on fantastinen. Hänen kosketuksensa palloon, hänen havainnointikykynsä, hänen maalintekotaitonsa ja syöttönsä ovat ihan jostain toisesta maailmasta, Larsson sanoi.