Argentiinan maajoukkueen virkaa tekevä päävalmentaja Lionel Scaloni myöntää, että kaimansa Lionel Messin maajoukkueuran jatkumisesta ei ole takeita.

Messi ei ole pelannut Argentiinan paidassa pettymykseen päättyneen MM-turnauksen jälkeen. Häntä ei valittu myöskään tuleviin maaotteluihin Brasiliaa ja Irakia vastaan.

– Juttelin Messin kanssa kymmenisen päivää sitten. Jutustelun lopputuloksena päätimme, ettei häntä kutsuta tuleviin maaotteluihin, Scaloni sanoi lehdistölle.

– Puhuimme siitä, miten joukkue on pelannut. Totuus on se, että Leo näkee kaiken. Emme puhuneet kuitenkaan siitä, mitä voisi tapahtua pidemmän ajan kuluttua. Olemme nyt suunnitelleet vain seuraavaa kuutta ottelua.

[readmore from=Messi-Lionel]

Argentiinan suurisuinen legenda Diego Maradona ohjeisti viikonloppuna Messiä lopettamaan maajoukkueuransa. Maradonan mielestä Argentiinan kansa syyttää kaikista mahdollisista takaiskuista Messiä.

Ensi kesänä Brasiliassa pelataan Etelä-Amerikan mestaruusturnaus Copa América. Argentiina kaipaisi kipeästi Messiä tuohon turnaukseen.