La Ligassa nähdään lauantaina Madridin derby, kun Real Madrid saa vastaansa Atletico Madridin. Nyt saat Real Madridin voitosta huippukertoimen 20,00.

Real Madridin kausi on alkanut ailahdellen. Viikkokierroksella joukkue hävisi vieraissa Sevillalle tylysti 0-3. Tappio oli kuitenkin vasta ensimmäinen tämän kauden peleissä ja Real Madrid on sarjassa toisena tasapistein FC Barcelonan kanssa.

Real Madrid on ollut häviämättä yhdeksän peräkkäistä kotiottelua. Kotona pelatessaan valkopaidat ei ole hävinnyt Atletico Madridille kolmeen otteluun. Karim Benzema ja Gareth Bale ovat vastanneet huutoon Cristiano Ronaldon lähdön jälkeen. Benzema on osunut jo neljästi, Bale kolme kertaa.

Atletico Madrid hengittää kärkikaksikon takana La Ligassa kolmannella sijalla kahden pisteen päässä. Nihkeiden alkukierrosten jälkeen joukkue on päässyt hyvään vireeseen ja voittanut kolme ottelua peräkkäin. Voitoista huolimatta Atletico on edelleen pikkuveljen asemassa ja lähtee vierasotteluun altavastaajana.

Suurin haaste Atleticolla tuntuu olevan maalinteon tehokkuuden parantaminen. Joukkue jää vuosi toisensa perään huimasti tehtyjen maalien määrissä pahimmilta kilpailijoiltaan. Pelkkä tiivis puolustus ei enää riitä. Antoine Griezmann on joukkueensa paras maalintekijä kahdella osumallaan.

Muista lunastaa tarjous ennen ottelun alkua. Ärsytetty Real Madrid syttyy kotikentällään derbyyn ja sille kelpaa vain voitto. Super Cupin tappio kauden alla halutaan kuitata nyt voitolla. Tällä kertoimella kotivoittoon kannatta ehdottomasti panostaa!

Toimi näin

1. Siirry Mr.Greenille TÄSTÄ.
2. Lyö vetoa Real Madridin voiton puolesta 1€ panoksella. Saat automaattisesti kertoimen 20,00.
3. Real Madridin voittaessa tilillesi hyvitetään 20€.

Lisätietoa: Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille ja maksimipanos on 1€. Tarjous on voimassa ottelun alkuun asti eli lauantaihin 29.9 klo 21:45 asti! Voitoilla ei ole kierrätysvaatimuksia.