Espanjan kolmanneksi korkeimmalle sarjatasolle täksi kaudeksi noussut UD Ibiza on ollut syksyn aikana otsikoissa hankittuaan kaksinkertaisen Mestarien liigan voittajan Marco Boriellon Serie A:sta ja yritettyään saada myös Real Madridiakin edustaneen Antonio Cassanon riveihinsä.

Nyt joukkue on noussut jälleen Espanjassa esille, sillä joukkueeseen on jälleen liittynyt yksi sarjatasoon nähden varsin tunnettu nimi. Muun muassa EM-kultaa Espanjan maajoukkueen kanssa juhlinut Andrés Palop on nimitetty seuran uudeksi päävalmentajaksi.

Palop edusti vuonna 2014 päättyneellä pitkällä urallaan Villarrealia, Valenciaa, Bayer Leverkusenia ja Sevillaa, josta hänet muistetaan parhaiten.

Kaksinkertaisella La Ligan mestarilla on valmennuskokemusta CD Alcoyanosta, jossa hän vietti 18 kuukautta vuosina 2015-2016. Tuon jälkeen hän on työskennellyt eri tehtävissä espanjalaismedioissa.