Arsenalista Valenciaan viime kaudella siirtynyt Francis Coquelin pelasi viime viikonloppuna ensimmäistä kertaa sitten maaliskuun. Keskikenttäpelaaja sai tililleen noin 30 minuuttia, kun hänet otettiin kentälle Villarrealia vastaan.

Pelkästään Coquelinin ensiminuutit ovat loistouutinen Valencialle, mutta lisää on odotettavissa mahdollisesti jo tänään, keskiviikkona, kun Valencia kohtaa Celta Vigon. Espanjalaislehdistöjen mukaan keskikenttäpelaaja saattaa nimittäin palata ensimmäistä kertaa avauskokoonpanoon loukkaantumisensa jälkeen.

Tätä tietoa tukee Valencia-valmentaja Marcelinon kommentit, sillä hän kertoi, Coquelinin terveystilanteesta positiivisia uutisia.

– Hänen paluunsa on upea uutinen meille, koska hän on ollut poissa kuusi kuukautta, Marcelino kertoi lehdistötilaisuudessa.

– Hän on malttanut olla sivussa tarpeeksi pitkään ja hänet on otettu takaisin mukaan askel kerrallaan. Nyt hän on harjoitellut täysillä joukkueen mukana kolmen viikon ajan.

– Hän on mukana kokoonpanossamme, joten se tarkoittaa hänen olevan valmis pelaamaan. Joka tapauksessa meidän tulee kuitenkin olla varovaisia, sillä kyseessä oli vakava loukkaantuminen.