Real Madridin 18-vuotias superlupaus Vinícius Júnior on ollut viime aikoina todella paljon otsikoissa. Nuorukainen ei ole vielä debytoinut edustusjoukkueen paidassa virallisessa ottelussa, mutta Real Madrid Castillan paidassa esitykset ovat olleet vakuuttavia.

Madridilaisseuraa pitkään edustanut ex-pelaaja Michel Salgado puhui Viníciuksen tilanteesta ja nosti muun muassa esille, että hänet voisi lainata kehittymään muualle.

– Meidän tulee harkita tarkkaan, mitä Viníciuksen kanssa tulisi tehdä nyt. Tällä hetkellä sekä valmentajalla että pelaajalla on liian suuret paineet asian suhteen, Salgado kertoi UOL:n haastattelussa.

– Hänen täytyy olla maltillinen ja odottaa minuutteja vähän kerrallaan. Mielestäni hänet voisi ehkä lainata vahvaan espanjalaisjoukkueeseen, jossa hän saisi pelata vähemmillä paineilla ja minuutteja tulisi enemmän.

– Noin valtavat paineet eivät ole hyväksi nuorille pelaajille. Real Madrid ei ole mikä tahansa joukkue. Poika maksoi 45 miljoonaa euroa, kun kukaan ei tiennyt hänestä mitään ja nyt hän on näyttänyt kakkosjoukkueen paidassa, että hänellä on jotain, mitä muilla ei ole. Olen varma, että häneen käytetystä summasta on vielä paljon iloa tulevaisuudessa.