Real Madrid aloitti vakuuttavasti urakkansa Mestarien liigassa kaatamalla eilisiltana AS Roman Bernabéulla luvuin 3-0.

Luka Modricilta nähtiin komea syöttö Gareth Balen 2-0 -osumaan ja Bernabéulla olleet kannattajat vaativat Ballon d’Oria keskikenttäpelaajalleen. Samaa mieltä on myös AS Roman päävalmentaja Eusebio di Francesco.

– Real Madridin kannattajat haluavat, että seuran pelaaja voittaa sen palkinnon. Minun mielipide on se, että hän ansaitsee sen kaiken sen jälkeen, mitä hän on tehnyt Real Madridille ja maajoukkueelleen. Hän oli MM-kisoissa uskomaton ja Madridissa hän on ollut aina korkealla tasolla, luotsi kommentoi.

Di Francescon mielestä Cristiano Ronaldon poistuminen ei vaikuta Real Madridiin negatiivisella tavalla.

– Jos olisin Madridin kannattaja, en olisi huolestunut Ronaldon poistumisesta. Suuri tähti lähti, mutta Real Madridilla on useita suuria tähtiä korvaajina.