Real Madridin kesän kallein pelaajahankinta oli 45 miljoonaa euroa maksanut brassitalentti Vinícius Júnior. Vielä Vinícius ei ole kuitenkaan saanut edustusjoukkueen kilpailullisissa otteluissa peliminuutteja, vaan 18-vuotias laituri passitettiin reservijoukkue Castillaan.

AS:n mukaan Real Madridin kiikarissa on kuitenkin jo seuraava nuori brasilialaislahjakkuus. Lehti kertoo madridilaisjätin tavoittelevan 21-vuotiasta kärkimiestä Pedro Guilhermea, joka pelaa tällä hetkellä Fluminensen joukkueessa.

Guilherme on tehnyt tällä kaudella Fluminensen 23 ottelussa 12 maalia kaikissa kilpailuissa. Meno on ollut niin väkevää, että maajoukkuevalmentaja Tite aikoi jo antaa Guilhermelle maajoukkuedebyytin syyskuun otteluissa. Miehen epäonneksi elokuun lopussa syntynyt polvivamma kuitenkin lykkäsi Selecao-debyyttiä.

Guilhermen sopimus Fluminensen kanssa ulottuu vuoteen 2021, ja siinä on 50 miljoonan euron ulosostoklausuuli. AS:n mukaan seura saattaisi kuitenkin lopua pelaajastaan 20-25 miljoonalla eurolla.

Real Madridin lisäksi Guilhermestä kerrotaan kiinnostuneen myös ainakin Sevillan, AS Roman ja AC Milanin.