Villarreal on reagoinut Santiago Cáseresin ja Javi Fuegon loukkaantumisiin, ja vahvistanut keskikenttäänsä kokeneella pelimiehellä. Vapailta markkinoilta haaviin tarttui 34-vuotias chileläinen Manuel Iturra.

Iturra kävi tiistaina ”Keltaisen sukellusveneen” lääkärintarkastuksessa ja allekirjoitti seuran kanssa vuoden sopimuksen. Hän saapuu seuraan vapailla papereilla, joten siirtokorvausta Villarrealin ei tarvitse maksaa. Eikä sopimuksenalaisia pelaajia toisaalta enää saisikaan hankkia siirtoikkunan mentyä kiinni.

Iturra on pelannut aiemmin La Ligaa Málagan, Granadan ja Rayo Vallecanon riveissä, yhteensä 115 ottelun verran. Viime kaudella Iturra nähtiin juurikin pääsarjasta pudonneen Málagan paidassa.

Villarreal CF

@VillarrealCF
¡Tenemos nueva incorporación, groguets 💛! ¡El #Villarreal se hace con los servicios del mediocentro chileno @iturra_colocho! ¡Bienvenido 🤗!
bit.ly/2NOjfKE