Kun Cristiano Ronaldo siirtyi Real Madridista Juventukseen, ovat sekä Real Madridin yleisömäärät että sosiaalisen median seuraajamäärät kokeneet merkittävän pudotuksen. Ronaldo-maniaa eletään Espanjassa silti edelleen – vain kaupunki ja Ronaldo ovat vaihtuneet.

Viikon suuriin jalkapallouutisiin kuuluu se, että brassilegenda Ronaldo osti enemmistöosuuden La Liga -seura Real Valladolidista. Uudesta pääomistajasta tulee samalla seuran puheenjohtaja.

Real Valladolid C.F.

@realvalladolid
🎥💜 @Ronaldo, siempre con una sonrisa en la boca, revolucionó ayer Valladolid

#pucela #RealValladolid

Entinen hyökkääjätähti on peräänkuuluttanut yhteisöllisyyttä ja avoimuutta ensimmäisissä lausunnoissaan, ja Ronaldon saapuminen onkin otettu Valladolidissa hyvin vastaan. Kannattajat, juniorit ja edustusjoukkue tuntuvat olevan uudesta pääomistajasta hyvin mielissään, ja Ronaldo itsekin nauttii huomiosta täysin palkein. Ronaldo suostui mielihyvin valokuvattavaksi ja jakoi läjäpäin nimmareita Real Valladolidin harjoitusten yhteydessä. Legenda oli paikalla koko harjoitusten ajan.

Real Valladolid C.F.

@realvalladolid
🤗💜 @Ronaldo acaba de conocer a la primera plantilla en el vestuario de Zorrilla

#pucela #RealValladolid

Ronaldo Nazário

@Ronaldo
Amigos y amigas, estoy muy feliz de haber compartido inquietudes y proyectos con la plantilla del @realvalladolid, todos estamos muy motivados y confiados para que esta sea una gran temporada #Pucela #realvalladolid

– Ystävät, olen hyvin onnellinen siitä, että sain jakaa huolia ja projekteja Real Valladolidin pelaajien kanssa. Olemme kaikki hyvin motivoituneita ja luottavaisia sen suhteen, että tästä tulee hieno kausi, Ronaldo kirjoitti Twitterissä.

Real Valladolidin kapteeni Javi Moyano on myös uudesta esimiehestään innoissaan.

– Ensivaikutelma on todella hyvä. Muutos on luvassa, mutta Ronaldo vakuuttaa olevansa innokas auttamaan. Hän painottaa jatkuvuutta, sillä hän on pitänyt näkemästään ja siitä, miten joukkueen johto ja joukkue tekevät töitä, Moyano totesi AS:n mukaan.

– Se rauhoittaa joukkuetta, sillä Ronaldo on jalkapallomies, ja puhuu selvää kieltä.

Moyano antoi medialle myös tulisieluista palautetta siitä, miten pelaajiston laadusta on puhuttu.

– Pelaajisto on kokenut tulleensa aliarvostetuksi kesän aikana. On puhuttu hankinnoista ja siitä, ettei joukkue ole riittävän korkealla tasolla.

– Nyt seura on kokenut tärkeän rakennemuutoksen ja me 25 pelaajaa olemme ne, jotka kamppailevat Ronaldon tuoman innostuksen puolesta. Luulen, että nyt on oikea hetki arvostaa sitä, mihin olemme pystyneet kolmen ensimmäisen ottelun aikana.

– Hankala siirtoikkuna on sulkeutunut, ja me, jotka olemme täällä, viemme seuraa eteenpäin, yhdessä uuden omistajan kanssa, Moyano jatkoi.

Lähde: AS