Manchester Cityn kakkosvahti Claudio Bravon taivas synkkeni viime viikolla, kun hän loukkasi akillesjännettään joukkueensa harjoituksissa. Kokeneen chileläisen nilkka jouduttiin leikkaamaan, ja pahimmassa tapauksessa koko kausi on ohi.

35-vuotias Bravo pelasi Barcelonassa kaksi kautta vuosina 2014-2016. Nyt hän sai pikaisen paranemisen toivotukset Barcan verivihollisen Real Madridin leiristä, ja oli elkeestä selvästi otettu.

– Paljon kiitoksia Real Madridille jalosta eleestä. Tällaiset teot tekevät hyvää jalkapallolle. Lämmin halaus, Bravo kirjoitti twiittinsä saatteeksi.

Bravon julkaisemassa kirjeessä, jonka oli allekirjoittanut Real Madridin puolesta Emilio Butragueño, luki näin:

– Kaikkien Real Madridin jäsenten, ja etenkin puheenjohtajamme Florentino Pérezin nimissä haluamme toivottaa sinulle hyvin pikaista paranemista.

– Olemme pahoillamme tapahtuneesta, sillä loukkaantumiset ovat pahinta jalkapallossa. Meillä ei ole kuitenkaan pienintäkään epäilystä siitä, ettetkö palaisi sinun ammattimaisuudellasi ja sitoutumisellasi antamaan jälleen runsaasti iloa jalkapallon ystäville.

Claudio Bravo Muñoz

@C1audioBravo
Muchas gracias al @realmadrid por tan noble gesto. Actos como este le hacen muy bien al fútbol. Un fuerte abrazo.

Terveisensä Bravolle lähetti myös Real Sociedad, jossa maalivahti pelasi kahdeksan kauden ajan ennen siirtoaan Barcelonaan kesällä 2014.

Claudio Bravo Muñoz

@C1audioBravo
De todo corazón, Muchas gracias por el mensaje y el cariño. Les deseo lo mejor en esta nueva temporada.
#AupaReal💙

Real Sociedad Fútbol

@RealSociedad
Mucho ánimo Claudio, desde la #RealSociedad te deseamos una rápida recuperación