Kun Barcelona vahvisti viime kesänä rivejään kiinalaisesta Guangzhou Evergrandesta saapuneella Paulinholla, moni epäili Barcan iskeneen kätensä syvälle tunkioon. Toisin kuitenkin kävi, sillä 30-vuotias brasilialainen oli yksi La Liga -mestarien kauden suurimmista onnistujista. Vaikkei Paulinhoa maalintekijäksi hankittukaan, todistaa 9 maalia 34 La Liga -ottelussa sekin miehen onnistumisesta jotain.

Tänä kesänä Paulinho kuitenkin palasi Evergrandeen, jossa hän vietti jo aiemmin urallaan kaikkiaan kolme kautta. Ja nyt mies on ollut kuumempi kuin koskaan.

Kiinaan paluunsa jälkeen Paulinho on pelannut Superliigassa seitsemän ottelua, ja niissä hän on takonut Evergrandelle seitsemän maalia ja antanut kolme maalisyöttöä.

Barca Galaxy 🇵🇱

@barcagalaxy
Paulinho after his back to 🇨🇳 China:

7 games
7 goals
3 assists

👏👏👏

Kaikki seitsemän peliä pelattiin pyöreästi kuukauden sisällä. Otteluista kolme oli Paulinholta kahden maalin pelejä, ja kolmesti hän jäi maaleitta. Jokaisessa pelissä hän on pelannut kuitenkin täydet peliminuutit.

Paulinhon maaliennätys Kiinan Superliigassa on enää yhden osuman päässä, sillä hän pystyi seitsemään maaliin myös kausilla 2016 ja 2017. Noilla kausilla hän kuitenkin pelasi 30 ottelua ja 20 ottelua, joten silloin mies oli kaukana maali per peli -tahdista.

Vuosi Barcelonassa on tainnut tehdä Paulinholle erittäin hyvää.