Filipe Luis on tekemässä vahvasti lähtöä Atléticosta, jos myyvä seura ja PSG vain pääsevät jonkinlaiseen kompromissiin siirtokorvauksesta. Toistaiseksi hintanäkemykset ovat olleet melko kaukana toisistaan.

Mikäli 33-vuotias brasilialainen seuran todella jättää yhteensä seitsemän pelatun kauden jälkeen, on Atléticolla tarvetta mitat täyttävälle korvaajalle. Süddeutsche Zeitungin mukaan ratkaisu voisi löytyä Saksasta.

[readmore from=Luis-Filipe]

26-vuotias Marvin Plattenhardt teki arvokisadebyyttinsä kesän MM-kisojen Saksa-Meksiko -ottelussa. Plattenhardt on pelannut viimeiset neljä kautta Hertha Berlinissä, ja on seuralle erittäin tärkeä pelaaja.

Ennen tätä kautta Plattenhardt oli viimeistellyt Herthalle seitsemän maalia – kaikki suorista vapaapotkuista – mutta viime viikonloppuna hän täräytti joukkueelleen cup-ottelussa ensimmäisen pelitilannemaalin. Kuinka ollakaan, upealla volleykaukolaukauksella 25 metristä.

Saksalaislehden mukaan Atlético ei ole vielä aloittanut neuvotteluja sen paremmin seuran kuin pelaajankaan kanssa, mutta laitapuolustajan tärkeydestä huolimatta myynti voisi tulla mahdolliseksi, jos Atlético lyö tarpeeksi rahaa tiskiin. Tämä tarkoittaa Herthalle vähintään kaksinumeroista miljoonasummaa.