Rubén Semedo on täällä taas. Vasta heinäkuussa takuita vastaan vankilasta vapautunut portugalilaispelaaja pääsi kentälle heti La Ligan avauskierroksella, kun hänet vaihdettiin sisään Eibar-Huesca -ottelun 77. peliminuutilla. Ottelu oli Huescan pääsarjahistorian ensimmäinen, ja päättyi joukkueen 2-1 -voittoon.

Semedo oli viime kaudella Villarrealin palkkalistoilla, mutta mies joutui pahoihin vaikeuksiin helmikuussa vakavien rikosten takia. Semedoa syytettiin murhayrityksestä, pahoinpitelystä, uhkailusta, vapaudenriistosta, aseen laittomasta hallussapidosta ja väkivaltaisesta ryöstöstä.

Semedo passitettiin huhtikuussa vankilaan, jossa hän viettikin 142 päivää ennen vapautumistaan. Edellisen kerran mies oli pelannut jalkapalloa 10. joulukuuta Barcelonaa vastaan, mutta seuraava peli olikin vuorossa paljon odotettua aiemmin. Ilmeisesti Semedo oli pitänyt vankilassa kunnostaan hyvää huolta.

[readmore from=Semedo-Ruben]

Täysin vapaa mies Semedo ei ole tutkintavankeudesta päästyäänkään, vaan ehdonalaiseen vankeuteen kuuluu myös 300 metrin lähestymiskielto tämän uhriin.

Semedo pelaa Huescassa lainalla Villarrealista.