José Manuel Arnaíz siirtyy Barcelonasta Leganésiin. Seurat vahvistivat tiedon verkkosivuillaan.

23-vuotiaan Arnaízin sopimus Leganésin kanssa ulottuu kesään 2023. Leganés maksaa Barcelonalle viiden miljoonan euron siirtokorvauksen. Lisäksi Barcelona sisällytti kauppaan takaisinosto-option.

Arnaíz ei ole tyypillinen Barcelona-pelaaja, sillä hänet ostettiin Real Valladolidista 3,4 miljoonalla eurolla vasta vuosi sitten. Viime kaudella laitahyökkääjä iski Segundassa 21 ottelussa kuusi maalia ja antoi neljä maalisyöttöä. Barcelonan ykkösjoukkueessa Arnaíz pääsi pelaamaan yhdessä La Liga- ja neljässä Copa del Rey -ottelussa. Maaleja mies iski näissä viidessä ottelussa kolme.

Leganés kertoi myös lainanneensa Óscar Rodríguezin Real Madrid Castillasta. Viime kaudella hyökkäävä keskikenttämies tahkosi kaikki kilpailut mukaan lukien 42 ottelua. Tehoja syntyi kymmenen maalin ja seitsemän maalisyötön edestä.