Sevilla saattaa vielä menettää kovan tason pelaajan, ennen kuin siirtoikkuna Espanjassa umpeutuu.

Sevillan urheilutoimenjohtaja Joaquín Caparrós sanoi Copen El Partidazo -ohjelmassa, että Steven N’Zonzi haluaa lähteä seurasta.

– Hän on sanonut meille haluavansa pois. Olemme vastanneet hänelle, että hänellä on voimassa oleva sopimus ja että hän voi lähteä vain ulosostopykälää vastaavalla summalla, Caparrós sanoi.

29-vuotiaan N’Zonzin sopimus ulottuu kesään 2020. Keskikenttäpelaajan sopimuksessa on 40 miljoonan euron ulosostopykälä. Sevilla tiettävästi olisi valmis suostumaan 38 miljoonan euron tarjoukseen.

Valioliigan siirtoikkuna umpeutui jo, mutta AS Roma voisi olla vaihtoehto. Sen on sanonut ääneen N’Zonzin isä, joka toimii samalla poikansa agenttina.

Caparrós sanoi myös, että Pablo Sarabialle on tehty jatkosopimustarjous.

– Uusi sopimus nostaisi hänet parhaiten palkattujen joukkoon joukkueessamme. Hänen on nyt päätettävä.

Lopuksi Caparrósilta kysyttiin huomenna sunnuntaina pelattavasta Supercopasta, jossa Sevilla kohtaa Barcelonan. Caparrós vihjasi, että Sevilla ei välttämättä pelaa parhaalla miehistöllään, sillä tärkeämpi ottelu on kulman takana.

– On tärkeämpää selviytyä Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen kuin voittaa Supercopa.

Eurooppa-liigan karsinnoissa Sevilla pelaa liettualaista Zalgirisia vastaan ensi torstaina. Ensimmäinen osaottelu päättyi Sevillan 1-0-kotivoittoon.