Valioliigaseura Evertonin edustajat ovat parhaillaan neuvottelemassa Barcelonan kanssa Lucas Dignen siirrosta, kertoo Diario Sport -lehti.

Lehden mukaan Evertonin tavoitteena on saada siirto aikaiseksi mahdollisimman nopeasti. Everton teki jo yhden tarjouksen pari päivää sitten, mutta se ei kelvannut Barcelonalle. Barcelona ilmoitti silloin, että se ei myy Digneä alle 16 miljoonan euron.

Digne sen sijaan on valmis siirtymään Evertoniin peliajan perässä. Viime kaudella 25-vuotias puolustaja jäi todella vähäiselle peliajalle Barcelonassa. Tällä hetkellä Digne on kuitenkin muun joukkueen kanssa Yhdysvalloissa harjoituskiertueella.

Barcelona on avoin myymään Dignen, mikäli siirtosummasta päästään sopuun. Jos Digne myydään, Sport tietää kertoa, että seuran tavoitteena on nostaa akatemiasta pelaaja antamaan tukea Jordi Alballe. Lehden mukaan akatemiasta nostettaisiin 20-vuotias laitapuolustaja Marc Cucurella.

Dignen lähtö saattaisi myös vauhdittaa Alban jatkosopimuksen tekemistä.