Kolumbian puolustuslinjassa upeat MM-kisat pelannut Yerry Mina on saanut paljon kiinnostusta siirtomarkkinoilla. Viimeisimpien tietojen mukaan Manchester Unitedin manageri José Mourinho on tehnyt tarjouksen Minalle, josta saattaa olla hankala kieltäytyä.

Ranskalainen RMC tietää kertoa, että Mourinho on todella kiinnostunut Minan hankkimisesta. Tähän asti Mina on kieltäytynyt muiden seurojen lähentelyistä, sillä mies on Diario Sportin mukaan halukas raivaamaan itsensä pelaavaksi toppariksi Barcelonassa.

Asiat voivat kuitenkin muuttua, mikäli Manchester United haluaa sijoittaa Minaan. Minan agentti on kertonut saaneensa useita mielenkiintoisia tarjouksia suojatistaan, mutta hän ei ole ollut valmis etenemään siirron kanssa ennen kuin hän ja Mina istuvat alas Barcelonan kanssa.

Asioita saattaa vauhdittaa se, että United on ilmeisen kiinnostunut Minan hankkimisesta. Unitedin tarjous tuli sen jälkeen, kun Lyonin tekemä 30 miljoonan euron tarjous tuli julki. Tarjouksen suuruusluokasta ei ole vielä tietoa.