Atlético Madrid teki keskiviikkona melkoisen värväyksen, kun se kiinnitti riveihinsä Portugalin maajoukkuepelaaja Gelson Martinsin (lue uutinen). Martinsin sopimuksessa oli tiettävästi 60 miljoonan euron ulosostohinta, mutta sopimus purettiin edellisen seuran Sporting Lissabonin ultrien hyökättyä seuran harjoituksiin. Näin ollen Atlético näki tilaisuutensa tulleen ja nappasi Martinsin ilmaiseksi.

Martins ei jäänyt kuitenkaan päivän ainoaksi Atlético-hankinnaksi. Seura tiedotti myös päässeensä Celta Vigon kanssa sopimukseen 24-vuotiaan laitapuolustajan Jonny Castron siirrosta. Castro allekirjoitti pitkän, vuoteen 2024 saakka ulottuvan sopimuksen, mutta ensi kaudeksi hänet lainataan Valioliigan nousseeseen Wolverhamptoniin.

Atlético de Madrid

@Atleti
Acuerdo con el @RCCelta para el traspaso de Jonny Castro, quien la próxima temporada jugará cedido en el @WolvesEspanol.
➡ ow.ly/cWu330l7hll
#AúpaAtleti

Nuoresta iästään huolimatta Jonny on pelannut jo 221 virallista ottelua Celta Vigon edustusjoukkueessa. Otteluista 183 on La Liga -pelejä ja 12 Eurooppa-liigan taistoja. Jonnyn tehot otteluissa ovat viisi maalia ja 12 maalisyöttöä. Viime kaudella Jonny pelasi 40 ottelua, ollen sivussa vain kahdesta Celta Vigon pelistä.

Vaikka Jonny onkin oikeajalkainen, on hän pelannut tavallisimmin vasempana laitapuolustajana. Tosin myös oikealla laidalla tai keskustassa pelaaminen onnistuu.

Jonny on voittanut euroopanmestaruudet Espanjan paidassa niin alle 19-vuotiaiden kuin alle 21-vuotiaiden EM-turnauksissa.