Mestarien liigaan ensi kaudella paluun tekevä Valencia on vahvistanut rivejään italialaisella laitapuolustajalla Cristiano Piccinilla. Italian nuorten maajoukkueessa aikanaan pelannut Piccini saapuu Lepakoihin Sporting Lissabonista. Valencia maksaa Sportingille pelaajasta kahdeksan miljoonaa euroa.

Oikean laitapuolustajan tontti oli ollut valmentaja Marcelinon suurimpia murheenkryynejä, mutta nyt käytössä on Piccinin lisäksi monipuolinen Rúben Vezo sekä Martín Montoya. Montoyan huhutaan tosin olevan vielä lähdössä joko Real Betisiin tai Napoliin.

Piccinin uskotaan sopeutuvan La Ligaan nopeasti, sillä hän vietti jo vuosina 2014-2017 kolme kautta Real Betisissä. Betis kuittaakin Valencian nyt maksamasta siirtosummasta 15 prosentin edelleenmyyntiosuuden.

Valencia ei ole siirtoa vielä vahvistanut, mutta muun muassa Sportin mukaan siirto on enää lääkärintarkastusta vaille valmis. Piccini onkin jo kuvattu Valenciassa. Huomenna Fiorentinan kasvatin on määrä lentää muun joukkueen mukaan harjoitusleirille Sveitsiin.