Barcelona tiedottaa kotisivuillaan lainanneensa 27-vuotiaan Douglasin turkkilaiseen Sivassporiin. Douglasin lainasopimus kattaa koko kuluvan kauden. Koska kyseessä on Douglasin sopimusjakson viimeinen kausi, hänen aikansa Barcelonassa on mitä todennäköisimmin ohi.

Brasilialainen laitapuolustaja siirtyi Barcelonaan São Paulosta kesällä 2014, mutta on pelannut neljän kauden aikana Barcelonan edustusjoukkueessa vain kahdeksan ottelua. Otteluista kolme on tullut La Ligassa ja viisi Copa del Reyssä.

Kaksi viimeistä kautta Douglas on viettänyt lainalla, ensin Sporting Gijónissa ja sitten viime kaudella Benficassa. Gijónissa syntyi kolme maalia 21 ottelussa, mutta Benficassa Douglas sai pelata vain jäännösminuutteja. Itse asiassa portugalilaisseura halusi päättää lainapestin jo kesken kauden.

Barcelona kertoo tiedotteessaan sydämellisesti Douglasin voittaneen Barcassa kahdeksan virallista pokaalia. Ei hassumpi saldo, mestaruus per jokainen pelattu ottelu.