Barcelona on valmis päästämään kakkosmaalivahti Jasper Cillessenin lähtemään 30 miljoonalla eurolla, kertoo Marca-lehti verkkosivuillaan.

Cillessen, 29, hankittiin kesällä 2016 Marc-André ter Stegenin varamieheksi ja on suoriutunut urakastaan hyvin. Otteet harvoissa näyttöpaikoissa ovat olleet niin vahvoja, että moni seura haluaa hollantilaisen riveihinsä.

Lehden mukaan ykkössuosikki Cillessenin mahdolliseksi korvaajaksi on Wolfsburgin maalivahti Koen Casteels.

Muut esillä olevat nimet ovat Mönchengladbachin Yann Sommer, Liverpoolin Simon Mignolet, Eibarin Marko Dmitrović ja Real Sociedadin Gerónimo Rulli.

Euroopassa saatetaan tänä kesänä nähdä melkoinen maalivahtikaruselli. Esimerkiksi Gianluigi Buffon ja Alisson ovat jo vaihtaneet maisemaa, ja seuraava siirtyjä saattaa olla Real Madridiin huhuttu Thibaut Courtois.