La Ligassa Real Madridia valmentanut José Mourinho oli iloinen Cristiano Ronaldon siirtymisestä Juventukseen. Miehen mukaan hankinta oli Juventukselta erittäin hyvä.

Ronaldo astui median eteen ensimmäistä kertaa Juventuksen pelaajana maanantaina. On selvää, että Ronaldon lähtö Real Madridista ei voi olla näkymättä La Ligan kiinnostavuudessa. Mourinhon mukaan sarja menetti tärkeän palasen.

Lue Ronaldon kommentteja Real Madridista tästä.

– La Ligassa ei ole enää kahta maailman parasta pelaajaa. Nyt yksi on Espanjassa ja yksi on Italiassa, Mourinho sanoi Goalin mukaan Tele Radio Stereolle.

Manchester Unitedia tällä hetkellä valmentavan Mourinhon mukaan Valioliiga on yhä kilpailullisin sarja, mutta Ronaldon siirtyminen Italiaan nostaa Serie A:n osakkeita.

– Englannilla on Valioliiga, kilpailullisin sarja, jossa pelaavat huippupelaajat ja se on yksi kovimmista sarjoista maailmassa. Joten nyt on kolme ulottuvuutta.

– Nyt kaikki katsovat Italiaan Ronaldon takia, Valioliigaa, koska se on paras liiga ja Espanjaa Lionel Messin takia. Serie A:sta on tullut yksi tärkeimmistä sarjoista maailmassa. Jalkapallossa kaikki voi muuttua, Mourinho sanaili.

Ronaldon siirtyminen Juventukseen voi Mourinhon mukaan myös muuttaa Serie A:n muita suurseuroja. Se saattaa taas nostaa Serie A:n osakkeita rutkasti.

– Jos se muuttaa joukkueiden, kuten Interin, AC Milanin ja AS Roman suhtautumista, jos he eivät vain passiivisesti hyväksy sitä, että Juve vahvistuu Cristianon myötä, ja että he (Juventus) vain jatkavat voittamistaan, vaan että muutkin seurat löytäisivät tästä siirrosta oikean motivaation. Se voi muuttaa Serie A:ta laadukkaammaksi.

– Siitä syystä onnittelen Juventusta tästä hankinnasta, joka vaikuttaa jalkapalloon, markkinointiin ja markkinoihin. Se on täydellinen hankinta, Mourinho ylisti.