Sevillan urheilutoimenjohtaja Joaquín Caparrós kertoi El Larguerolle mietteitään Clément Lenglet’n siirrosta Barcelonaan.

Ranskalaistoppari Lenglet, 23, siirtyi Sevillaan viime kesänä, pelasi seurassa mahtavan kauden ja siirtyi tällä viikolla Barcelonaan, joka maksoi hänen sopimuksessa olleen 35,9 miljoonan euron ulosostoklausuulin.

Sevilla yritti pitää puolustajan seurassa ja tarjota hänelle uutta sopimusta.

– Me teimme hänelle tarjouksen, koska emme halunneet menettää häntä. Barcelona halusi neuvotella pelaajan hinnasta, me emme, sanoi Caparrós.

– Ehkä olisi ollut parempi, jos hän olisi viettänyt kanssamme Sevillassa vielä yhden kauden, mutta hän tiesi selvästi mitä halusi. Hän on mahtava jätkä ja loistava ammattilainen.

– Sevilla on taloudellisesti tasapainoinen seura, ja olisimme mielellämme pitäneet Lenglet’n täällä, mutta sitten on systeemi, jossa pelaaja voi lähteä, kun toinen on valmis maksamaan hänen ulosostohintansa.

Caparrósin mukaan Lenglet’n siirto ei vaikuta Sevillan ja Barcelonan hyviin väleihin.

– Sevilla on vähän kuin Barcelonan nuorisoakatemia. Mutta se on merkki siitä, että tekninen osastomme tekee hommansa hyvin. Pelaajat kehittyvät täällä, heidät myydään eteenpäin ja seura saa rahaa. Sevilla on ollut myyvä seura. Se on ostanut ja myynyt pelaajia hyvin, ja se on auttanut meitä kasvamaan kausi kaudelta.