Sveitsiläisseura Lausannen keskikenttäpelaaja Enzo Zidane siirtyy vuoden lainasopimuksella La Liga 2:n nousijajoukkueeseen Rayo Majadahondaan.

Enzo, 23, on Real Madridin entisen pelaajan ja päävalmentajan Zinédine Zidanen poika. Isä Zidane jätti Madridin päävalmentajan paikan Mestarien liigan finaalin jälkeen.

Madrid-legendan poika liittyi Real Madridin akatemiaan jo vuonna 2004 ollessaan 9-vuotias ja debytoi seuran edustusjoukkueessa vuonna 2011. La Ligassa hän ei ole pelannut Los Blancosin ykkösmiehistössä.

Enzo oli vakiokasvo Real Madridin C- ja B-joukkueissa, mutta siirtyi viime kesänä Alavésiin, jossa peliaika ei tullut toivotulla tavalla, joten hän lähti Sveitsiin.

Majadahonda kertoi tiedotteessaan, että se tavoitteli Enzoa monien viikkojen ajan ja että pelaajalla oli lukuisasti tarjouksia myös muualta Espanjasta ja ulkomailta.

CF Rayo Majadahonda 🤍⚡️💙

@RMajadahonda
OFICIAL | Enzo Zidane se decide por el Rayo Majadahonda para seguir creciendo de la mano de Iriondo. ¡Bienvenido a nuestra #HistoriaDeUnSueño! rayomajadahonda.es/index.php/enzo…