Kroatian entinen maajoukkuemies Joey Didulica ylistää Luka Modricin vaikutusta tämän vuoden MM-turnauksessa. Real Madridin keskikenttäpelaajalla on mahdollisuus johdattaa Venäjällä kotimaansa maan Kroatian historian ensimmäiseen maailmanmestaruuteen.

Modricia on ehditty jo povata kisojen parhaaksi pelaajaksi ja jopa seuraavaksi Ballon d’Or -voittajaksi. Vuoden 2006 joukkueeseen kuulunut maalivahti Didulica uskoo keskikenttäpelaajan olevan kaikkien aikojen kroatialaispelaaja.

– Miksi ei voisi olla? Ei vain tässä turnauksessa, mutta hän voitti myös kolmesti Mestarien liigan peräkkäin. Hän on varmasti menestynein. Hän on voittanut enemmän mestaruuksia kuin yksikään kroatialaispelaaja. Jos hän vie tämän kotiin, se olisi jotakin suurta, Entinen Ajax-mies kommentoi Omnisportille.

Didulica nostaa myös arvoa Modricin nöyrälle luonteelle.

– Hän on pieni mies, mutta iso persoona. Hän on rakastettu hahmo. Hän juoksee enemmän kuin kukaan muu ja taklaa enemmän kuin kukaan muu. Häntä kunnioitetaan kentällä ja sen ulkopuolella. Hän on se hahmo, joka on kuin pikkuveljesi. Hän on niin ihailtava. Kun katsot häntä, haluat vain halata häntä. Hän on mukava poika.

Lähde: AS